Våra stommar för byggnader i trä

Martinsons stomsystem i limträ och KL-trä har utvecklats för att verkligen ta tillvara materialets byggegenskaper optimalt. Resultatet är flexibla system som skapar frihet att utformas för en lång rad olika användningsområden. Det handlar om alltifrån sporthallar, affärslokaler och lantbrukshallar till höga flerbostadshus och kontorsbyggnader.

 

 

 

Det är systemet som gör dig fri

Valet att jobba med stommar i limträ och KL-trä baseras på några naturliga fördelar. Det är klimatsmarta lösningar, som på ett intressant sätt kombinerar låg vikt med stor bärkraft och möjlighet till stora spännvidder. Dessutom gör stomsystemen flexibilitet att de enkelt kan förändras om behoven skulle förändras över tid. De skapar frihet, helt enkelt.

 

 

 

 

Därför ska du välja Martinsons

  • Vi har utvecklat tekniska lösningar som gör trä till ett konkurrenskraftigt alternativ, både vad gäller funktion och ekonomi.
  • Vi har samlat branschledande kompetens inom projektstyrning och management.
  • Vi erbjuder helhetslösningar där även montage kan ingå.
  • Vi har längst och bäst erfarenhet inom utvecklingen av det moderna träbyggandet.
  • Vi gör det möjligt att kombinera höga miljöambitioner med stark projektekonomi.
  • Vi har stomsystem i limträ och KL-trä vars flexibilitet gör att de kan anpassas för just din tänkta verksamhet.

 

Det nya normala

Vi på Martinsons har både levererat trästommen och varit med och byggt Sara Kulturhus i Skellefteå, ett av världens högsta trähus med sin hotelldel på 20 våningar. Självklart är vi stolta över det förtroendet vi fått i ett sånt komplext och spektakulärt projekt. Samtidigt är det ganska naturligt, som ett tecken på det nya normala. Titta gärna på den här filmen så får du höra lite snabbt hur vi tänker.

 

 

 

Hur vill du använda friheten?