Ekonomisk rådgivning

För att säkerställa ett långsiktigt och ekonomiskt fördelaktig skogsägande rekommenderar vi att du låter en specialiserad skogsekonom hantera din deklaration. Regelverket kring de ekonomiska aspekterna för skogsägare är relativt komplicerat och genom att ta hjälp av en renodlad expert maximerar du dina möjligheter till vinst över tid.

Genom åren har vi på Martinsons har byggt upp långsiktiga samarbeten med ett antal utvalda skogsekonomer i närområdet. Eftersom de befinner sig nära både dig och din skog har de insikt i just förutsättningar och kan på så sätt fungera som ännu bättre konsulter. De skogsekonomer som vi samarbetar har alla inställningen att göra det enklare att äga skog och bidrar med sin expertis inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsaffärer. På så sätt fungerar de som ett bra komplement till den skogskompetens som du har tillgång till via Martinsons egna virkesköpare.

En av ambitionerna som vi på Martinsons delar med dig är att optimera skogens värde och skapa trygghet för dig som skogsägare. Som ett led i det kommer våra virkesköpare ge dig rådet att träffa en skogsekonom i samband med till exempel större skogsaffärer och förvärv. Dessutom kan det vara smart att ta hjälp med saker som bokslut, deklaration och avancerad skatterådgivning. Allt för att skapa trygghet och med långsiktig planering göra det enklare att maximera avkastningen på din skog. Prata gärna med din närmaste virkesköpare hos oss på Martinsons, så får du hjälp med att komma i kontakt med den skogsekonom som passar bäst för just dig.

Vill du veta ännu mer om våra insatser och tjänster för dig och din skog? Ladda ner Skogshandboken!