Årets träfluga

Förra årets träfluga tilldelades Gustav Ahlford på fastighetsutvecklingsbolaget Walloxstrand i Knivsta. Han fick priset för sitt mål-inriktade och engagerade arbete med att främja trä och träbyggande bland både beställare och allmänhet och för sin kunskap kring träets potential ur ett såväl socialt som ekologiskt perspektiv. Läs mer om vinsten här.

Med priset Årets träfluga vill vi synliggöra en person, en arbetsgrupp eller en innovation som drivit ett företag – eller hela industrin – framåt under det senaste året. 

Nu söker vi nästa pristagare! Kanske är hen en arkitekt i framkant, en påhittig skogsbrukare eller en innovatör inom sågverksindustrin? Vi behöver ditt bästa tips!

Nominera din vinnare genom att maila motivering till traflugan@martinsons.se senast den 20 december 2018. Vinnaren får en exklusiv träfluga och en artikel i vårnumret. Dessutom skänker vi 10 000 kronor till Hjältarnas hus i ditt och vinnarens namn.

Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Martinsons, Henson och Krux. Vinnaren meddelas via mail och resultatet går inte att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.