Tjänst Ort Sista ansökningsdag
Verktygsslipare Bygdsiljum 2019-04-30

Är du en slipad person med en skarp blick som tycker om att göra ditt yttersta för att uppnå ett gott resultat i ditt arbete? Då är det dig vi söker!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande, men som verktygslipare på Martinsons är de främsta arbetsuppgifterna att arbeta med slipning, bearbetning av stål samt underhåll och tillsyn av olika maskiner. På företaget arbetar de effektivt och flexibelt med de resurser som finns och arbetsbelastningen kan variera från dag till dag. Det innebär att du som söker denna tjänst måste vara en flexibel problemlösare som kan arbeta både självständigt samt tillsammans med dina kollegor.

Formell kompetens

– Körkort B och tillgång till bil
– Utbildningsbakgrund inom verkstad, fordonsteknisk eller träteknisk
– Meriterande om du har erfarenhet från verkstadsmiljö, kunskap om hyvelmaskiner eller motsvarande.

Din bakgrund

För att passa i rollen som verktygslipare på Martinsons tror vi att du är en praktiskt lagd person som är noggrann och har ett gott ordningssinne. Det är även viktigt att du är lyhörd för fabrikernas behov och är intresserad av att tillsammans med dina medarbetare arbeta mot gemensamma mål.

Information om anställningen

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av oss på Martinsons i Bygdsiljum. Däremot kommer urvalsprocessen och intervjuerna att skötas av vår partner Lernia.

Dina arbetstider kommer att vara måndag-fredag kl 6.30-15.30.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas när vi har hittat rätt person, vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt! Vid frågor gällande tjänsten kontakta Daniel Johansson, daniel.johansson@lernia.se eller Viktoria Johansson, viktoria.johansson@lernia.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, du ansöker på Lernia.se