Våra kontor

Vi på Martinsons har kontor i Umeå, Bygdsiljum och Kroksjön. I centrala Umeå har vi ett helt renodlat kontor, medan vi i Bygdsiljum och Kroksjön har kontor i anslutning till Holmens två produktionsanläggningar i Västerbotten.

 

Martinsons i Umeå

I centrala Umeå har Martinsons ett renodlat kontor. På kontoret i Umeå finns alltifrån några av företagets ledningsfunktioner och administration, till ingenjörer, konstruktörer och säljare.

Hitta hit

 

Flygbild anläggningen i bygdsiljum

 

Martinsons i Bygdsiljum

Bygdsiljum i mellersta Västerbotten är platsen där allting en gång startade för Martinsons. Här har vi idag ett kontor där en del av företagets ledningsfunktioner och administration sitter men även ingenjörer, konstruktörer och säljare.

Kontoret ligger i anslutning till Holmens produktionsanläggning där allt limträ och KL-trä till våra stomsystem idag produceras. 


Hitta hit

 

 

Martinsons i Kroksjön

I anslutning till Holmens produktionsanläggning i Kroksjön strax utanför Skellefteå har vi också ett kontor. Det är bland annat här på Holmens produktionsanläggning som våra träbroar byggs innan dom körs ut och ställs på plats.


Hitta hit